Västerås: 
V: 
Nyköping: 
N: 

Olof Bergold

Olof Bergold

Hållbarhetskonsult

Olof Bergold, Hållbarhetskonsult på HUAros AB. Civilekonom och miljövetare.
Olof Bergold
Civilekonom och miljövetare
Inhyrd miljö- eller hållbarhetschef
Sakkunnigt stöd till styrelser
Policyfrågor
Implementeringsarbete
Utredningar, både privat och offentligt

Verksamhetsstyrning utifrån ett hållbarhetsperspektiv

Olof drivs av strategiskt och långsiktigt hållbarhetsarbete med utveckling och förändring som mål. Han har en tvärvetenskaplig magisterutbildning inom ekonomi och miljö. Olof var med och grundade HUAros AB i Västerås 2005.

Exempel på tjänster:

 • Inhyrd miljö- eller hållbarhetschef
 • Sakkunnigt stöd till styrelser
 • Policyfrågor
 • Förändringsarbete kopplat till Hållbarhet
 • Implementeringsarbete
 • Hållbar upphandling
 • Utredningar, både privat och offentligt

Våra erfarna  medarbetare

Vi erbjuder Ert företag/organisation flera olika tjänster inom miljö- och kvalitetsområdet med inriktning mot hållbar affärsutveckling. Vi har även tillgång till ett brett kontaktnät med specialistkunskaper inom särskilda områden. Kontakta någon av oss för ett kostnadsfritt möte så lyssnar vi av era behov och berättar mer.
Kontakta oss

  Kontaktinfo
  Hållbarhet/miljö
  Arbetsmiljö
  Kvalitet
  Kontakt
  HUAros har lång erfarenhet av strategiskt hållbarhetsarbete, miljöcertifieringar och naturvård. Vi erbjuder även hållbarhetschefer och miljösamordnare samt andra tjänster inom hållbarhet.

  Hållbarhet/miljö

  Vi har lång erfarenhet av strategiskt hållbarhetsarbete, miljöcertifieringar och naturvård. Vi erbjuder även hållbarhetschefer och miljösamordnare samt andra tjänster inom hållbarhet.
  Läs mer
  HUAros bistår er i det strategiska hållbarhetsarbetet oavsett om det gäller privat eller offentlig verksamhet. Vi har lång erfarenhet av att ha ledande befattningar inom strategiskt hållbarhetsarbete och vi vet vilka utmaningar och möjligheter som brukar förekomma.

  Arbetsmiljö

  Vi bistår er i det systematiska arbetsmiljöarbetet hela vägen fram till en certifiering om ni önskar det. Vi erbjuder även utbildningar samt andra tjänster inom arbetsmiljöområdet.
  Läs mer
  Önskar er verksamhet assistans att utveckla ett ledningssystem enligt en annan standard? Tveka inte att höra av dig till oss.

  Kvalitet

  Vi utvecklar ert kvalitetsarbete tillsammans med er. Vi kan bistå er hela vägen till en ISO 9001-certifiering samt erbjuder andra tjänster inom kvalitetsområdet.
  Läs mer

  Kontakt

  Vi har lång erfarenhet av arbete inom hållbarhet och miljö, arbetsmiljö samt kvalitet. Kontaka oss på HUAros om ni vill utveckla er verksamhet inom hållbarhet, kvalitet och miljö.

   Vill du arbeta med oss?
   Kontakta oss
   Copyright © 2005 – 2024 | HUAros AB, Hållbar Utveckling AROS | Org. nr. :556830-2466 | Integritetspolicy & Cookies |
   heartstareyelicenseusersleafcrossmenu