Kvalitetsledningssystem

Kvalitetsledningssystem (ISO 9001:2015) – God kundnöjdhet

Kan ni säkerställa kvalitet hos era produkter eller tjänster? Det är vad ett kvalitetsledningssystem handlar om. Kvalitet är att säkerställa en hög kundnöjdhet. Detta oavsett om ni är en myndighet eller ett vinstdrivande företag. Detta uppnås genom att verksamheten har effektiva och enkla processer, tydlig ansvarsfördelning och en tydlig handlingsplan. Vi på HUAros assisterar er i utvecklingen av ert kvalitetsarbete vare sig ni bara vill få effektivare processer eller certifiera er enligt ISO 9001:2015.

Kvalitetsledningssystem: Din kvalitetsstämpel

Ett kvalitetsledningssystem ska säkerställa att verksamhetens olika processer fungerar och hakar i varandra så att kunden får det den vill ha och när den vill ha det.
Avsikten med certifierade kvalitetsledningssystem enligt t.ex. ISO 9001 är att det ska vara en slags kvalitetsstämpel, man kan säga en slags garant för att de grundläggande kvalitetssäkrande processerna ska finnas på plats i verksamheten.

Goda rutiner ger lönsamhet

Vi assisterar er hela vägen till en certifiering enligt ISO 9001:2015 och även vidare i ert kvalitetsledningsarbete ifall ni redan är certifierade. Tro det eller ej, men vi har flera kunder som älskar ISO. Det är egentligen inte så konstigt då ISO handlar om att ha goda rutiner i allt från ledningsprocesser till slutleverans. Oftast påverkas också lönsamheten i en positiv riktning. Ett välfungerande ledningssystem innebär en välfungerande verksamhet.

Vi hjälper er – Stor som liten

Vi assisterar allt från små företag och föreningar till stora myndigheter och statliga bolag. Vi tycker om att jobba med olika slags verksamheter, då lär vi oss mer. Vår erfarenhet är er nytta.

Bli certifierad!

Vi ser till att ni blir certifierade enligt det kvalitetsledningssystem ni behöver och hjälper er med revisioner.

Tagged under

Tjänster inom ledningssystem

Miljöledningssystem

Miljöledning enligt ISO 14001. Avsikten med av tredje part certifierade miljöledningssystem, som t.ex.…

Läs mer

Kvalitetsledningssystem

Kvalitetsledningssystem (ISO 9001:2015) - God kundnöjdhet Kan ni säkerställa kvalitet hos era produkter…

Läs mer

Arbetsmiljöledningssystem

Arbetsmiljöledningssystem, ISO 45001, AFS 2001:1. Vi på HUAros assisterar er i utvecklingen av…

Läs mer

Om ledningssystem

Ett ledningssystem handlar om hur en verksamhet styrs och fungerar. Alla verksamheter…

Läs mer