Om våra utbildningar

Vi gillar att hålla utbildningar, för de utmanar oss på ett stimulerande sätt och vi lär nytt. Vår ambition är att utbildningarna ska vara uppdaterade, informativa och ge en konkret förbättring till er verksamhet. Inspirerade och fyllda med ny kunskap lämnar ni våra utbildningar som också har varit en trevlig och sammansvetsande stund för er verksamhet.

Vi kan ha utbildningarna i era lokaler eller så har vi utbildningslokaler centralt i Västerås. Alternativt så ordnar vi en passande lokal i er närhet. Vi verkar i hela landet och också internationellt.

Utbildningarna skräddarsys efter verksamhetens behov, vi har allt från utbildningar på 30 minuter till utbildningar som sträcker sig över flera dagar. Vi skapar även interaktiva utbildningar som kan vara en lösning för större verksamheter med större geografisk spridning.

Biologisk mångfald på motorbanor

Biologisk mångfald på motorbanor

Utbildning kring ekologisk störning, naturvärden och skötsel av motorbanor för att optimera en hög biologisk mångfald. Utbildningen kan ges internationellt ifall bokad i god tid. Utbildningen sker på svenska eller engelska men också andra språk, men då med tolk.

  • Tid:  3 timmar utbildning
  • Paus: 30 min (inkluderat)
  • Studiematerial: ingår
  • Studiebesök: motorbana (vid förfrågan)
Tagged under