Västerås: 
V: 
Nyköping: 
N: 

Våra tjänster

Kvalitetsledningssystem

Kvalitetsledningssystem (ISO 9001:2015) - God kundnöjdhet

Kan ni säkerställa kvalitet hos era produkter eller tjänster? Det är vad ett kvalitetsledningssystem handlar om. Kvalitet är att säkerställa en hög kundnöjdhet. Detta oavsett om ni är en myndighet eller ett vinstdrivande företag. Detta uppnås genom att verksamheten har effektiva och enkla processer, tydlig ansvarsfördelning och en tydlig handlingsplan. Vi på HUAros assisterar er i utvecklingen av ert kvalitetsarbete vare sig ni bara vill få effektivare processer eller certifiera er enligt ISO 9001:2015.

Kvalitetsledningssystem: Din kvalitetsstämpel

Ett kvalitetsledningssystem ska säkerställa att verksamhetens olika processer fungerar och hakar i varandra så att kunden får det den vill ha och när den vill ha det.
Avsikten med certifierade kvalitetsledningssystem enligt t.ex. ISO 9001 är att det ska vara en slags kvalitetsstämpel, man kan säga en slags garant för att de grundläggande kvalitetssäkrande processerna ska finnas på plats i verksamheten.

Goda rutiner ger lönsamhet

Vi assisterar er hela vägen till en certifiering enligt ISO 9001:2015 och även vidare i ert kvalitetsledningsarbete ifall ni redan är certifierade. Tro det eller ej, men vi har flera kunder som älskar ISO. Det är egentligen inte så konstigt då ISO handlar om att ha goda rutiner i allt från ledningsprocesser till slutleverans. Oftast påverkas också lönsamheten i en positiv riktning. Ett välfungerande ledningssystem innebär en välfungerande verksamhet.

Vi hjälper er – oavsett om ni är små eller stora

Vi assisterar allt från små företag och föreningar till stora företag, myndigheter och statliga bolag. Vi gillar att arbeta med olika slags verksamheter i olika faser då det utmanar oss och vi samtidigt får en chans att utveckla oss och lära oss mer. Vår erfarenhet är er nytta.

Bli certifierad!

Vi bistår er hela vägen fram till att ni erhåller den certifiering ni behöver. Med oss som partner blir det en smidig process som tillför mervärde till er verksamhet.

Kontakta oss

  Kontaktinfo
  Hållbarhet/miljö
  Arbetsmiljö
  Kvalitet
  Kontakt
  HUAros har lång erfarenhet av strategiskt hållbarhetsarbete, miljöcertifieringar och naturvård. Vi erbjuder även hållbarhetschefer och miljösamordnare samt andra tjänster inom hållbarhet.

  Hållbarhet/miljö

  Vi har lång erfarenhet av strategiskt hållbarhetsarbete, miljöcertifieringar och naturvård. Vi erbjuder även hållbarhetschefer och miljösamordnare samt andra tjänster inom hållbarhet.
  Läs mer
  HUAros bistår er i det strategiska hållbarhetsarbetet oavsett om det gäller privat eller offentlig verksamhet. Vi har lång erfarenhet av att ha ledande befattningar inom strategiskt hållbarhetsarbete och vi vet vilka utmaningar och möjligheter som brukar förekomma.

  Arbetsmiljö

  Vi bistår er i det systematiska arbetsmiljöarbetet hela vägen fram till en certifiering om ni önskar det. Vi erbjuder även utbildningar samt andra tjänster inom arbetsmiljöområdet.
  Läs mer
  Önskar er verksamhet assistans att utveckla ett ledningssystem enligt en annan standard? Tveka inte att höra av dig till oss.

  Kvalitet

  Vi utvecklar ert kvalitetsarbete tillsammans med er. Vi kan bistå er hela vägen till en ISO 9001-certifiering samt erbjuder andra tjänster inom kvalitetsområdet.
  Läs mer

  Kontakt

  Vi har lång erfarenhet av arbete inom hållbarhet och miljö, arbetsmiljö samt kvalitet. Kontaka oss på HUAros om ni vill utveckla er verksamhet inom hållbarhet, kvalitet och miljö.

   Vill du arbeta med oss?
   Kontakta oss
   Copyright © 2005 – 2024 | HUAros AB, Hållbar Utveckling AROS | Org. nr. :556830-2466 | Integritetspolicy & Cookies |
   heartstareyelicenseusersleafcrossmenu