Västerås: 
V: 
Nyköping: 
N: 

Utbildning kring arbetsmiljöfrågor

Utbildning kring arbetsmiljöfrågor

Utbildning kring arbetsmiljöfrågor
Vi erbjuder utbildning inom fältet arbetsmiljö. Exempel på utbildningar inom fältet arbetsmiljö som brukar vara relevanta är:

 • Systematiskt arbetsmiljöarbete i praktiken – hur ett välfungerande arbetsmiljöarbete skapas och implementeras i verksamheten.
 • Arbetsmiljö och ansvar - för chefer och arbetsledare.
 • Att hantera arbetsmiljörisker och genomföra riskbedömningar.
 • Organisatorisk och social arbetsmiljö i praktiken.

Vi skräddarsyr alltid utbildningen för att den ska bli relevant för just er verksamhet. håller ofta kortare utbildningar om cirka 2 timmar. Vi tror på kortare utbildningar mer frekvent för att hålla arbetsmiljöarbetet levande. Vi tänker att verksamheter ofta skapar goda rutiner (ibland med vår hjälp) och att arbetsmiljöutbildningen då syftar till att skapa engagemang och intresse hos medarbetarna i frågan. De kan bistå till att skapa en eftersträvansvärd samverkan i arbetsmiljöarbetet.

Hör av dig med dina tankar eller önskemål så ordnar vi en passande utbildning och ger er en offert att ta ställning till.

 • Tid:  < 2 timmar utbildning
 • Paus: 15 min (inkluderat)
Kontakta oss

  Kontaktinfo
  Hållbarhet/miljö
  Arbetsmiljö
  Kvalitet
  Kontakt
  HUAros har lång erfarenhet av strategiskt hållbarhetsarbete, miljöcertifieringar och naturvård. Vi erbjuder även hållbarhetschefer och miljösamordnare samt andra tjänster inom hållbarhet.

  Hållbarhet/miljö

  Vi har lång erfarenhet av strategiskt hållbarhetsarbete, miljöcertifieringar och naturvård. Vi erbjuder även hållbarhetschefer och miljösamordnare samt andra tjänster inom hållbarhet.
  Läs mer
  HUAros bistår er i det strategiska hållbarhetsarbetet oavsett om det gäller privat eller offentlig verksamhet. Vi har lång erfarenhet av att ha ledande befattningar inom strategiskt hållbarhetsarbete och vi vet vilka utmaningar och möjligheter som brukar förekomma.

  Arbetsmiljö

  Vi bistår er i det systematiska arbetsmiljöarbetet hela vägen fram till en certifiering om ni önskar det. Vi erbjuder även utbildningar samt andra tjänster inom arbetsmiljöområdet.
  Läs mer
  Önskar er verksamhet assistans att utveckla ett ledningssystem enligt en annan standard? Tveka inte att höra av dig till oss.

  Kvalitet

  Vi utvecklar ert kvalitetsarbete tillsammans med er. Vi kan bistå er hela vägen till en ISO 9001-certifiering samt erbjuder andra tjänster inom kvalitetsområdet.
  Läs mer

  Kontakt

  Vi har lång erfarenhet av arbete inom hållbarhet och miljö, arbetsmiljö samt kvalitet. Kontaka oss på HUAros om ni vill utveckla er verksamhet inom hållbarhet, kvalitet och miljö.

   Vill du arbeta med oss?
   Kontakta oss
   Copyright © 2005 – 2024 | HUAros AB, Hållbar Utveckling AROS | Org. nr. :556830-2466 | Integritetspolicy & Cookies |
   heartstareyelicenseusersleafcrossmenu