Om våra utbildningar

Vi gillar att hålla utbildningar och vi tror och hoppas att det märks. Vår ambition är att utbildningarna ska vara inspirerande samt relevanta för just Er verksamhet. Alla våra utbildningar är uppdaterade med den sensaste informationen och ger er verksamhet en mer konkret förbättring. Inspirerade och fyllda med ny kunskap lämnar ni våra utbildningar som också har varit en trevlig och sammansvetsande stund för er verksamhet.

Vi kan ha utbildningarna i era lokaler eller så ordnar vi en passande lokal i det område ni önskar. Vi ordnar även konferenser och workshops kopplade till utbildningsinsatser. Hör av dig med dina önskemål så skräddarsyr vi utbildningsinsatsen tillsammans med er. Utbildningarna skräddarsys efter verksamhetens behov, vi har allt från utbildningar på 30 minuter till heldagsutbildningar. Vi skapar även interaktiva utbildningar som kan vara en lösning för större verksamheter med större geografisk spridning. Ifall vi inte har kompetensen internt för just den utbildning ni önskar har vi ett brett nätverk av experter till hands.

Biologisk mångfald på motorbanor

Biologisk mångfald på motorbanor

Utbildning kring ekologisk störning, naturvärden och skötsel av motorbanor för att optimera en hög biologisk mångfald. Utbildningen kan ges internationellt ifall bokad i god tid. Utbildningen sker på svenska eller engelska men också andra språk, men då med tolk.

  • Tid:  3 timmar utbildning
  • Paus: 30 min (inkluderat)
  • Studiematerial: ingår
  • Studiebesök: motorbana (vid förfrågan)
Tagged under

HUAros kontor, Västerås.

HUAros kontor, Nyköping