Om våra utbildningar

Vi gillar att hålla utbildningar och vi tror och hoppas att det märks. Vår ambition är att utbildningarna ska vara inspirerande samt relevanta för just Er verksamhet. Alla våra utbildningar är uppdaterade med den sensaste informationen och ger er verksamhet en mer konkret förbättring. Inspirerade och fyllda med ny kunskap lämnar ni våra utbildningar som också har varit en trevlig och sammansvetsande stund för er verksamhet.

Vi kan ha utbildningarna i era lokaler eller så ordnar vi en passande lokal i det område ni önskar. Vi ordnar även konferenser och workshops kopplade till utbildningsinsatser. Hör av dig med dina önskemål så skräddarsyr vi utbildningsinsatsen tillsammans med er. Utbildningarna skräddarsys efter verksamhetens behov, vi har allt från utbildningar på 30 minuter till heldagsutbildningar. Vi skapar även interaktiva utbildningar som kan vara en lösning för större verksamheter med större geografisk spridning. Ifall vi inte har kompetensen internt för just den utbildning ni önskar har vi ett brett nätverk av experter till hands.

Kommunicera ert miljöarbete

Kommunicera ert miljöarbete

Hur bygger man upp en miljöprofil? Hur når ni ut med ert miljöarbete?
Utbildningen visar vilka verktyg som finns för att bygga upp en miljöprofil och hur detta kommuniceras ut till kund. Vi går igenom vilka olika miljömärkningar, hållbarhetsredovisning och certifikat som finns på marknaden.

  • Tid:  1-2 timmar utbildning
  • Paus: 15 min (inkluderat)
Tagged under

HUAros kontor, Västerås.

HUAros kontor, Nyköping