Om våra utbildningar

Vi gillar att hålla utbildningar och vi tror och hoppas att det märks. Vår ambition är att utbildningarna ska vara inspirerande samt relevanta för just Er verksamhet. Alla våra utbildningar är uppdaterade med den sensaste informationen och ger er verksamhet en mer konkret förbättring. Inspirerade och fyllda med ny kunskap lämnar ni våra utbildningar som också har varit en trevlig och sammansvetsande stund för er verksamhet.

Vi kan ha utbildningarna i era lokaler eller så ordnar vi en passande lokal i det område ni önskar. Vi ordnar även konferenser och workshops kopplade till utbildningsinsatser. Hör av dig med dina önskemål så skräddarsyr vi tillsammans med er. Vi verkar i hela landet och också internationellt. Utbildningarna skräddarsys efter verksamhetens behov, vi har allt från utbildningar på 30 minuter till heldagsutbildningar. Vi skapar även interaktiva utbildningar som kan vara en lösning för större verksamheter med större geografisk spridning. Ifall vi inte har kompetensen internt för just den utbildning ni önskar har vi ett brett nätverk av experter till hands. Vet ni inte vilken eller vilka utbildningar som er verksamhet har mest behov av så hjälper vi er gärna med det. Vi har flera olika gångbara alternativ. .

Skräddarsydd miljöutbildning

Miljöutbildning anpassad till ert företag/verksamhet.

Vi går igenom kring hur ert företag påverkar miljön. Vi utgår från er verksamhet, era miljöaspekter och er miljöpolicy och kopplar dessa till de aktuella miljöfrågorna och möjliga miljömål. Detta kräver att vi får intervju er och ta del av era befintliga miljödokument före utbildningstillfället. Vi ser gärna ett aktivt deltagande och vi bollar frågor med åhörarna.

  • Tid:  2-4 timmar utbildning
  • Paus: 15-30 min (inkluderat)
Tagged under

HUAros kontor, Västerås.

HUAros kontor, Nyköping