Västerås: 
V: 
Nyköping: 
N: 

Användningen av kolkraft minskar kraftigt inom EU.

Kolanvändningen minskar kraftigt inom EU. Något som är mycket bra då kolet, enligt aktuell forskning, bidrar till den förstärkta klimatpåverkan vi är mitt inne i. På ett år väntas kolanvändningen minska med 19% inom EU. Kolet ersätt till ungefär hälften av sol- och vindkraft och till hälften av naturgas. Naturgas är också den fossil men har en cirka 20 % längre klimatpåverkan. Framför allt är det Irland, Frankrike och Storbritannien som minskat sin kolkraft kraftigt. Men användningen minskar också kraftigt i Spanien, Italien och Tyskland.

 

https://www.dn.se/ekonomi/kolenergi-pa-vag-mot-kollaps-i-eu/

 

Hållbarhet/miljö
Arbetsmiljö
Kvalitet
Kontakt
HUAros har lång erfarenhet av strategiskt hållbarhetsarbete, miljöcertifieringar och naturvård. Vi erbjuder även hållbarhetschefer och miljösamordnare samt andra tjänster inom hållbarhet.

Hållbarhet/miljö

Vi har lång erfarenhet av strategiskt hållbarhetsarbete, miljöcertifieringar och naturvård. Vi erbjuder även hållbarhetschefer och miljösamordnare samt andra tjänster inom hållbarhet.
Läs mer
HUAros bistår er i det strategiska hållbarhetsarbetet oavsett om det gäller privat eller offentlig verksamhet. Vi har lång erfarenhet av att ha ledande befattningar inom strategiskt hållbarhetsarbete och vi vet vilka utmaningar och möjligheter som brukar förekomma.

Arbetsmiljö

Vi bistår er i det systematiska arbetsmiljöarbetet hela vägen fram till en certifiering om ni önskar det. Vi erbjuder även utbildningar samt andra tjänster inom arbetsmiljöområdet.
Läs mer
Önskar er verksamhet assistans att utveckla ett ledningssystem enligt en annan standard? Tveka inte att höra av dig till oss.

Kvalitet

Vi utvecklar ert kvalitetsarbete tillsammans med er. Vi kan bistå er hela vägen till en ISO 9001-certifiering samt erbjuder andra tjänster inom kvalitetsområdet.
Läs mer

Kontakt

Vi har lång erfarenhet av arbete inom hållbarhet och miljö, arbetsmiljö samt kvalitet. Kontaka oss på HUAros om ni vill utveckla er verksamhet inom hållbarhet, kvalitet och miljö.

    Vill du jobba med oss?

    Kontakta oss
    Copyright © 2005 – 2024 | HUAros AB, Hållbar Utveckling AROS | Org. nr. :556830-2466 | Integritetspolicy & Cookies |
    heartstareyelicenseusersleafcrossmenu