Västerås: 
V: 
Nyköping: 
N: 

För ett hållbart och utvecklande 2021

Nya arbetsmiljöstandarden, ISO 45001

Under 2020 blev det en hel del arbete med den nya arbetsmiljöstandarden, ISO 45001, för oss på HUAros. Vi har bistått flera verksamheter fram till certifiering enligt den standarden vilket har lett till ett förbättrat arbetsmiljöarbete för flera av våra kunder. 

Gör skillnad med klimatberäkningar

Klimatberäkningar är även det något som vi ser ett ökat behov av och är något som vi arbetar mer och mer med. Tydliga beräkningar leder till bättre uppföljning. En aktuell fråga i rådande klimatnödläge. Vi ser att många verksamheter vill göra skillnad i klimatfrågan vilket är hoppfullt. 

Förstärkt upphandlingskompetens

Vi har nu också stärkt vår kompetens kring upphandlingskrav inom miljö- och hållbarhetsområdet. Med förhoppning om att även 2021 blir ett bra och utvecklande år för våra nuvarande och blivande kunder. 

Ett gott 2021 önskar teamet på HUAros!

Kontakta oss

  Kontaktinfo
  Hållbarhet/miljö
  Arbetsmiljö
  Kvalitet
  Kontakt
  HUAros har lång erfarenhet av strategiskt hållbarhetsarbete, miljöcertifieringar och naturvård. Vi erbjuder även hållbarhetschefer och miljösamordnare samt andra tjänster inom hållbarhet.

  Hållbarhet/miljö

  Vi har lång erfarenhet av strategiskt hållbarhetsarbete, miljöcertifieringar och naturvård. Vi erbjuder även hållbarhetschefer och miljösamordnare samt andra tjänster inom hållbarhet.
  Läs mer
  HUAros bistår er i det strategiska hållbarhetsarbetet oavsett om det gäller privat eller offentlig verksamhet. Vi har lång erfarenhet av att ha ledande befattningar inom strategiskt hållbarhetsarbete och vi vet vilka utmaningar och möjligheter som brukar förekomma.

  Arbetsmiljö

  Vi bistår er i det systematiska arbetsmiljöarbetet hela vägen fram till en certifiering om ni önskar det. Vi erbjuder även utbildningar samt andra tjänster inom arbetsmiljöområdet.
  Läs mer
  Önskar er verksamhet assistans att utveckla ett ledningssystem enligt en annan standard? Tveka inte att höra av dig till oss.

  Kvalitet

  Vi utvecklar ert kvalitetsarbete tillsammans med er. Vi kan bistå er hela vägen till en ISO 9001-certifiering samt erbjuder andra tjänster inom kvalitetsområdet.
  Läs mer

  Kontakt

  Vi har lång erfarenhet av arbete inom hållbarhet och miljö, arbetsmiljö samt kvalitet. Kontaka oss på HUAros om ni vill utveckla er verksamhet inom hållbarhet, kvalitet och miljö.

   Vill du jobba med oss?

   Kontakta oss
   Copyright © 2005 – 2024 | HUAros AB, Hållbar Utveckling AROS | Org. nr. :556830-2466 | Integritetspolicy & Cookies |
   heartstareyelicenseusersleafcrossmenu