Västerås: 
V: 
Nyköping: 
N: 

Intresset för hur företag och verksamheter arbetar med hållbarhetsfrågan ökar, både från kunder och medarbetare

En ny undersökning visar att intresset för hur företag jobbar med hållbarhetsfrågan ökar kraftigt. Förväntningarna är höga. De som visar störst intresse är kunderna men även medarbetarna är intresserade av hur företagen de arbetar på förhåller sig till hållbarhetsfrågan. ” Vi kan notera att svenska organisationer överlag uppfattar att intresset för deras hållbarhetsarbete har ökat”.

 

Läs rapporten här: https://www.pwc.se/sv/pdf-reports/hallbar-affarsutveckling/det-prioriterade-hallbarhetsarbetet.pdf

 

Eller en artikel kring rapporten här: https://www.aktuellhallbarhet.se/artikel/nara-halften-av-svenska-foretag-upplever-ett-okat-tryck-fran-medarbetarna-i-hallbarhetsarbetet/

 

 

Kontakta oss på HUAros om ert företag eller verksamhet vill utvecklas ytterligare inom hållbarhet. Vi assisterar till hållbar affärsutveckling och stöttar i strategiskt hållbarhetsarbete.

 

"

Hållbarhet/miljö
Arbetsmiljö
Kvalitet
Kontakt
HUAros har lång erfarenhet av strategiskt hållbarhetsarbete, miljöcertifieringar och naturvård. Vi erbjuder även hållbarhetschefer och miljösamordnare samt andra tjänster inom hållbarhet.

Hållbarhet/miljö

Vi har lång erfarenhet av strategiskt hållbarhetsarbete, miljöcertifieringar och naturvård. Vi erbjuder även hållbarhetschefer och miljösamordnare samt andra tjänster inom hållbarhet.
Läs mer
HUAros bistår er i det strategiska hållbarhetsarbetet oavsett om det gäller privat eller offentlig verksamhet. Vi har lång erfarenhet av att ha ledande befattningar inom strategiskt hållbarhetsarbete och vi vet vilka utmaningar och möjligheter som brukar förekomma.

Arbetsmiljö

Vi bistår er i det systematiska arbetsmiljöarbetet hela vägen fram till en certifiering om ni önskar det. Vi erbjuder även utbildningar samt andra tjänster inom arbetsmiljöområdet.
Läs mer
Önskar er verksamhet assistans att utveckla ett ledningssystem enligt en annan standard? Tveka inte att höra av dig till oss.

Kvalitet

Vi utvecklar ert kvalitetsarbete tillsammans med er. Vi kan bistå er hela vägen till en ISO 9001-certifiering samt erbjuder andra tjänster inom kvalitetsområdet.
Läs mer

Kontakt

Vi har lång erfarenhet av arbete inom hållbarhet och miljö, arbetsmiljö samt kvalitet. Kontaka oss på HUAros om ni vill utveckla er verksamhet inom hållbarhet, kvalitet och miljö.

    Vill du jobba med oss?

    Kontakta oss
    heartstareyelicenseusersleafcrossmenu