Västerås: 
V: 
Nyköping: 
N: 

Uppskattad naturvårdsutbildning för Oxelösunds kommun

 

Oxelösund_luftbild_2012a

 

I maj höll HUAros en uppskattad utbildning i Oxelösunds kommun kring alternativ skötsel av grönytor. Professor Nils Ryrholm höll en föreläsning kring hur kommunen kan förändra grönyteskötseln för att på sikt få en ökad biologisk mångfald samtidigt som pengar sparas. Med ett snittbetyg på 4,5 (av 5) av åhörarna och med kommentarer som att 4-timmarsutbildningen var för kort så får vi anse oss nöjda. Det vackra Oxelösund har nu goda förutsättningar att förändra skötseln så att det i längden blir ännu fler arter av växter, insekter, fåglar och andra djur. Låt tusen blommor blomma.


Är du också intresserad av en utbildning för er kommun, företag eller verksamhet? Hör av dig till Sverker Carlsten. sverker.carlsten@huaros.se eller 070 342 99 19.

Kontakta oss

  Kontaktinfo
  Hållbarhet/miljö
  Arbetsmiljö
  Kvalitet
  Kontakt
  HUAros har lång erfarenhet av strategiskt hållbarhetsarbete, miljöcertifieringar och naturvård. Vi erbjuder även hållbarhetschefer och miljösamordnare samt andra tjänster inom hållbarhet.

  Hållbarhet/miljö

  Vi har lång erfarenhet av strategiskt hållbarhetsarbete, miljöcertifieringar och naturvård. Vi erbjuder även hållbarhetschefer och miljösamordnare samt andra tjänster inom hållbarhet.
  Läs mer
  HUAros bistår er i det strategiska hållbarhetsarbetet oavsett om det gäller privat eller offentlig verksamhet. Vi har lång erfarenhet av att ha ledande befattningar inom strategiskt hållbarhetsarbete och vi vet vilka utmaningar och möjligheter som brukar förekomma.

  Arbetsmiljö

  Vi bistår er i det systematiska arbetsmiljöarbetet hela vägen fram till en certifiering om ni önskar det. Vi erbjuder även utbildningar samt andra tjänster inom arbetsmiljöområdet.
  Läs mer
  Önskar er verksamhet assistans att utveckla ett ledningssystem enligt en annan standard? Tveka inte att höra av dig till oss.

  Kvalitet

  Vi utvecklar ert kvalitetsarbete tillsammans med er. Vi kan bistå er hela vägen till en ISO 9001-certifiering samt erbjuder andra tjänster inom kvalitetsområdet.
  Läs mer

  Kontakt

  Vi har lång erfarenhet av arbete inom hållbarhet och miljö, arbetsmiljö samt kvalitet. Kontaka oss på HUAros om ni vill utveckla er verksamhet inom hållbarhet, kvalitet och miljö.

   Vill du jobba med oss?

   Kontakta oss
   Copyright © 2005 – 2024 | HUAros AB, Hållbar Utveckling AROS | Org. nr. :556830-2466 | Integritetspolicy & Cookies |
   heartstareyelicenseusersleafcrossmenu